Eucharistieviering met Pauluskoor en Gezinsviering in de Nicolaaskerk

27/01/2013

Nicolaaskerk aan de Kaasmarkt

Op zondag 3 februari a.s. vinden er in de Nicolaaskerk aan de Kaasmarkt in Purmerend twee Eucharistievieringen plaats. Tijdens de eerste viering zingt het Pauluskoor en is pastor Jan Duin de voorganger. Deze Eucharistieviering begint om 10:00 uur.

Pauluskoor

Het Pauluskoor staat onder leiding van Mirjam Boers en wordt door Jos Eckes op orgel begeleid. Het koor bestaat al meer dan vijftig jaar en was voorheen verbonden aan de Paulusparochie in de Taborkerk. Op zondag 3 februari zal het Pauluskoor voor het eerst in de Nicolaaskerk de Heilige Mis muzikaal ondersteunen. Er wordt één- en meerstemmige liturgische muziek uit een breed repertoire gezongen.

Gezinsviering om 12:00 uur

Op zondag 3 februari vindt eveneens de maandelijkse Gezinsviering plaats. De Gezinsviering begint om 12:00 uur en tijdens deze viering zingt het Jeugdkoor van de Nicolaaskerk. De voorganger is Kapelaan Julius Elferink. Onder leiding van dirigente Barbara Dogger is er door het Jeugdkoor de afgelopen weken hard gerepeteerd op nieuw repertoire. Ook is het koor onlangs met een aantal leden uitgebreid. Voor kinderen en tieners is er de mogelijkheid om tijdens de Gezinsviering deel te nemen aan de Kinderclub of het Tienerkwartier.

Het adres van de Nicolaaskerk is Kaasmarkt 15 in Purmerend.

Voor meer informatie: www.rkparochiepurmerend.nl of www.pauluskoor.tk

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *