Eerste muur

15/04/2021

Half december verleden jaar ging aan de Wolgalaan in Kop West de eerste paal de grond in voor de bouw van 89 sociale huurwoningen voor Woningcorporatie Rochdale. De corporatie heeft het project overgenomen van Snippe Projecten BV die, zoals afgesproken, elders dertig procent sociale huurwoningen moet bouwen omdat dat dit niet mogelijk is bij de nieuwbouw op het voormalig PostNL terrein aan de Hoornselaan/Gedempte Where.

Het grondwerk is inmiddels achter de rug, er is een torenkraan geplaatst en de eerste muur is in het zicht gekomen. Naar verwachting staan de woningen begin 2022 op Woningnet.

De appartementen in Pont Neuf zijn gegroepeerd rond een semi-open binnentuin met een vijflaags en achtlaags gedeelte. De woningen zijn gemiddeld 45 mgroot en volgens de woningstichting bij uitstek geschikt voor jongeren en alleenstaande ouderen. Het complex krijgt de naam Pont Neuf, naar een bekende (en oudste) brug over de Seine in Parijs. Rochdale gaat de woningen ook verhuren en naar verwachting staan ze begin 2022 op Woningnet. 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *