Drukbezochte avond met positieve gesprekken

03/12/2019

Maandag 2 december om precies 19.00 uur werden de eerste bewoners ontvangen in het Buurtpunt Heel Europa. Wijkwethouder Paul van Meekeren, wijkmanager Michael Lanting en de wijkagenten zaten klaar om in gesprek te gaan met bewoners uit Weidevenne, Hazepolder en Kop West. Bezoekers die even moesten wachten kregen koffie en koek geserveerd en gingen in gesprek met elkaar. Iedereen kon zijn of haar zegje doen en voor sommige zaken werd meteen naar een oplossing gekeken. Problemen die meer aandacht vragen zijn genoteerd en worden nader bekeken. Bewoners krijgen daarover later bericht.

Verschillende zaken kwamen aan de orde, waaronder parkeren in de wijk, maar ook het gebrek aan groen op Kop West, verkeer in de wijk en de situatie rond Heel Europa in verband met de omleiding. Andere bezoekers waren weer zeer tevreden en spraken van een fijne wijk, waar zaken goed geregeld worden. Ook waren er complimenten voor de gemeente vanwege het voorlichten van bewoners over hoe zaken worden aangepakt. Als voorbeeld werd ‘Gast van de raad’ genoemd. Wethouder Van Meekeren: “Het was een positieve avond en mooi om zo direct met bewoners te kunnen spreken.”

Kon u op 2 december niet aanwezig zijn, maar wilt u als bewoner van Weidevenne, Hazepolder of Kop West wel iets bespreken met de wijkwethouder of wijkmanager, mail dan naar wijkmangement@purmerend.nl of bel 0299 452452.

Wijkagenten Bas Bakker, Peter Brouwer en Ilse Molenaar zijn te bereiken op tel. 0900 8844.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *