Doneren voor de Nachtwacht van Odion

08/06/2019

Odion De Graslanden is een dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking. Het paviljoen bevindt zich op het binnenplein van Zorgcirkel WCJ Passtoors aan de Karavaanstraat in Weidevenne. Odion de Graslanden gaat van 10 t/m juni 15 juni collecteren voor het Oranjefonds in de deelwijk Afrika. Het Oranje Fonds steunt sociale projecten die mensen echt met elkaar verbinden. Dat doen ze met geld, kennis en aandacht: “Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.”

De helft van de opbrengst mogen de bewoners zelf houden. De leiding wil met dit geld een cultureel uitje organiseren naar het Rijksmuseum. De cliënten hebben namelijk enthousiast meegedaan met het project Rembrandt en hiervoor een vrolijke versie van de Nachtwacht geschilderd. Uiteraard zijn zij benieuwd of het echte schilderij in het Rijksmuseum net zo mooi is als het kunstwerk dat zij gemaakt hebben.

Heeft u de collectebus gemist? U kunt ook online doneren via de collecte online van het Oranjefonds. Namens de deelnemers van de dagbesteding alvast hartelijk bedankt voor uw donatie.

Project Rembrandt

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

  1. DAC De Graslanden Odion schreef:

    Heel erg bedankt bewoners van Weidevenne de collecte is inmiddels afgesloten en in Juli horen wij wat de opbrengst is .
    De opbrengst waar wij de helft van mogen houden gaan we gebruiken voor een bezoek aan het Rijksmuseum.
    Ons Schilderij de vrolijke nachtwacht is niet uitgekozen voor de expositie Langleverembrandt maar we gaan zeker naar het Rijksmuseum om de echte nachtwacht te bekijken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *