Doneeractie Etos Weidevenne

12/05/2020

Kirsten bij Zuidland

Het is voor het verzorgend personeel die in zorginsstellingen werken een zware tijd en om ook voor hen het zonnetje te laten schijnen gingen de medewerkers van Etos op het van Damplein in Weidevenne op pad met tassen vol lekkere en geurige zaken naar Zorgcirkel Zuidland en de Rusthoeve. Dankzij vele gulle gaven van klanten, aangevuld met donaties van het Etosfiliaal, konden ze deze harde werkers verblijden met maar liefst 220 tasjes vol met bodylotion, handcrème, bruisballen, shampoo, handdoeken, snoep en andere spullen.

Kirsten: ”Wij willen als team graag een bedankje geven aan de medewerkers in de verzorgingshuizen in Purmerend die het momentaal erg zwaar hebben en toen Etos met het idee kwam waren we gelijk enthousiast. De klanten konden zelf kiezen wat ze wilden doneren en wij hebben dat aangevuld met nog meer producten. Het hele team heeft genoten van het maken van de tasjes, maar we waren vooral helemaal onder de indruk van de leuke reacties van onze klanten en de vele donaties.”

Het verzorgend personeel van Zuidland en de Rusthoeve waren in ieder geval blij verrast met deze leuke tasjes met inhoud zo vlak voor Moederdag.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

2 comments

  1. Els van putten schreef:

    Hartstikke lief zou ook leuk zijn voor onze ouderen van de Avondzon in het centrum

  2. Marjan schreef:

    Geweldig. Blij dat ik daaraan kon meewerken. Het is ze zo gegund. En voor jullie een groot compliment dat jullie dit gedaan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *