Diamanten bruidspaar in Heel Europa

01/09/2018

Foto: Evert Ruis RTV Purmerend

Op 30 augustus kwam loco-burgemeester Harry Rotgans op felicitatiebezoek bij het 60 jarig bruidspaar Van Zeijderveld – Hessels aan de Genuahaven in Weidevenne. Na de felicitaties en een mooi boeket volgde het poseren voor de fotograven, want zo’n feestelijk moment moet natuurlijk worden vastgelegd. Herman en Annie zijn geboren en getogen in Amsterdam en leerden elkaar kennen tijdens het dansen op de Rozengracht. In 1954 kregen ze serieus verkering, maar het duurde nog vier jaar voordat ze in het huwelijksbootje stapten.

Op zaterdag 30 augustus 1958 was de grote dag, ze gaven elkaar het jawoord en gingen wonen in de Jordaan. Ze kregen vier kinderen en zijn opa en opa van vier kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Herman werkte bij een benzinestation en Annie zorgde voor de kinderen en het huishouden. Ze maakte veel mooie vakantiereizen met de caravan, en later met het vliegtuig, naar onder andere Spanje, Italië en Amerika. Tegenwoordig gaan ze vaak wandelen, maar Herman houdt ook van puzzelen en Annie leest graag een boek.

Herman en Annie vertrokken uit de Jordaan via ‘de Banne’ naar de Kalimantan in Purmerend en kwamen uiteindelijk terecht in Heel Europa. Op ‘grote hoogte’ wonen ze daar nu met veel plezier en een prachtig uitzicht.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 comments

 1. Rob schreef:

  HARTELIJK GEFELICITEERD GA ZO DOOR GEZELLIGE BUREN, Loes en Rob Meijer 154

 2. Jetty De graaf schreef:

  V Harte Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal, 60 jaar dat is heel mooi. Ik hoop dat er nog heel veel jaren samen in goede gezondheid bij mogen komen.gr jetty van de Sarongstr.

 3. Hans en bianca schreef:

  Gefeliciteerd oude buren

 4. Sylvana van Zeijderveld schreef:

  Kijk! Echte Liefde! En gewoon mijn opa en oma. Ik ben trots. Xxx

 5. José van Liempd schreef:

  Gefeliciteerd lieve “oude buurtjes” 🍾🎉🍾🎉🍾🤗💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *