Derde editie Kitty’s Walk & Talk

24/05/2019

Op zaterdag 25 mei wordt weer een gezellige wandeltocht in Purmerend gehouden. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten.De tocht is ongeveer vijf kilometer (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag. Dat is het eerste doel. Onderweg ontvangen de wandelaars een gezonde verfrissing en verder heeft de organisatie nog wat leuke, kleine verrassingen voor ze in petto. Het eerste doel is dat het vooral een gezellige middag gaat worden.

Het tweede doel is dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden. Bij de finish zijn gesponsorde hapjes en drankjes te koop om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en alleopbrengsten gaan naar Wij Allemaal.

Trots
Initiatiefneemster van deze loop is Kitty Boel-Dix, zelf sinds vier jaar geconfronteerd met de ziekte. Wij Allemaal betekent veel voor haar en met deze tocht wil ze wat teruggeven. Kitty: “De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens de vorige edities waren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat er nu een derde editie komt en het dus echt is gelukt er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.”

Inschrijven
Zaterdag 25 mei 2019, Inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11, Purmerend.
Verzamelen vanaf 13.30 uur, de wandeltocht start om 14.00 uur.
Finish rond 15.30 uur, naborrelen en nagenieten tot ongeveer 17.00 uur.
De vrijwillige bijdrage en/of sponsorgeld wordt ingezameld op 25 mei. Inschrijven kan via info@wij-allemaal.nlof op bij inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11-13, 1442 BZ, Purmerend

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *