Denise Keizer kan weer met gezin op pad

10/02/2020

Vrijdag 7 januari was een fantastische dag voor Denise en Wietse Keizer. Zij kregen de sleutel van hun aangepaste Volkswagen. Dankzij de ruim driehonderd donaties via doneeractie.nl, was er genoeg eigen geld voor een aanbetaling en kon de lening afgesloten worden en de auto besteld. In het video-interview met onze redacteur Piet Jonker vertelt Denise reuze blij te zijn dat de auto uiteindelijk in Weidevenne voor de deur staat. Ook Wietse is super blij: “Het scheelt ook nog eens enorm voor mijn rug, want nu kan Denise met rolstoel en al in de auto. Dankzij de aanpassingen gaat dat veilig en snel.

Voor Denise is de auto ook nog eens het perfecte verjaardagscadeau! Zij was 9 februari jarig en is blij dat ze deze week samen met Wietse met de auto naar het ziekenhuis voor de volgende oogoperatie kan. Denise: “Tot nu toe was dat altijd een hele opgave, maar ook gewoon boodschappen doen en mee naar de voetbalwedstrijden van de kinderen was een heel gedoe. Wat voor andere mensen heel gewoon is, lukt mij niet meer, ook omdat ik steeds minder kracht in mijn benen heb. Wietse moest me echt elke keer in en uit de auto tillen.”

Extra cadeau
Naast alle gulle gevers en benefietwedstrijd bij SC Purmerland zorgden de firma’s Broekhuis Auto en Anjema & Sneijders auto-elektro uit Purmerend voor een extra cadeau in de vorm van een perfecte beveiligingsinstallatie ter waarde van een kleine duizend euro. De doneeractie gaat voorlopig nog gewoon door, want Denise en Wietse willen proberen om de restschuld nog verder omlaag te krijgen. Wietse: “De speciale lift in huis heeft veel geld gekost en je wilt niet weten hoeveel alles kost als je met ziekte te maken krijgt.”

Leuk idee
Wilt u Denise nog een verjaardagscadeautje geven, dan kunt u nog steeds doneren. Heeft u een leuk idee voor een sponsoractie, laat het ons weten, dan kunnen we samen zorgen dat dit gezin uit Weidevenne zich nog meer gesteund voelt door iedereen. redactieweidevenner@gmail.com.

Klik om het interview te bekijken op de hoofdfoto of op deze link.
https://www.doneeractie.nl/help-denise/-39532

overhandigen van de sleutel

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *