Curling en Schoolschaatsen tijdens Winters Purmerend

28/11/2018

De Koemarkt is vanaf zaterdag 8 december het middelpunt van een sfeervolle feestperiode. Tot en met zondag 6 januari is er een echte ijsbaan, maar ook een driedaagse Kerstmarkt. Spurd is op verzoek van Winters Purmerend onder meer betrokken bij curling en schoolschaatsen. De inschrijftermijn voor scholen in Purmerend en Beemster is verlengd tot 3 december.

Curling is een ijssport waarbij communicatie en teamspirit net zo belangrijk zijn als de individuele prestatie van de steen werpen, schuiven en vegen. Curling is een serieuze sport, maar ook bron van veel groepsplezier. Spurd zoekt voor de vier curling competities teams van bedrijven, straten en familie- en vriendengroepen. De vier toernooien zijn donderdag 13, 20 en 27 december en 3 januari van 19.00 uur tot 22.00 uur. Elke avond zijn tijdens de competitie steeds maximaal acht teams van vier personen tegelijk actief op de ijsbaan. Er zijn drie competities per avond, dus er kunnen maximaal 24 teams meedoen. Inschrijven kan via de website van Winters Purmerend. Op deze website staan ook de voorwaarden en de contactpersoon voor nadere informatie. Een team doet een avond mee voor € 25,00.

Rabo Schoolschaatsen
Voor basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs is het mogelijk tot en met maandag 3 december groepen in te schrijven voor het Rabo Schoolschaatsen. Er zijn op bepaalde dagen uren gereserveerd voor alleen groepen leerlingen. Het Rabo Schoolschaatsen kost per leerling voor een uur inclusief huur schaatsen € 2,50, dit is € 5,50 goedkoper dan vrijschaatsen.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *