Cheque voor kerstpakkettenactie Rotary Waterland

27/11/2020

De Rotaryclubs in de regio Waterland zetten zich al jaren in voor de jaarlijkse, traditionele kerstpakkettenactie ‘Do Good, Feel Good’. Het in Purmerend gevestigde advieskantoor AVéWé Groep steunt de kerstpakkettenactie door € 4.000,- te doneren, in samenwerking met Nh1816; partner in particuliere schadeverzekeringen. De cheque werd op 26 november uitgereikt aan Tamara Bierlee, voorzitter van Rotaryclub Purmerend Weidevenne, door Ruud van der Kruijf, adviseur bij AVéWé, onder toezirend oog van Nh1816 accountmanager Maik den Iseger en Wouter van Waardt van Rotary Purmerend Waterland.

Dankzij geldelijke donaties van particulieren en bedrijven kunnen de vrijwilligers van de Rotaryclubs ‘weggeefpakketten’ samenstellen, speciaal voor huishoudens die het financieel of qua gezondheid zwaar hebben. Een mooi gebaar, want meer dan ooit voelen mensen zich eenzaam en zijn de economische vooruitzichten voor velen niet hoopgevend. Het doel van de lokale Rotaryclubs is om vijfhonderd kerstpakketten te kunnen bezorgen bij mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.

Schouders eronder
Ruud van der Kruijf is in zijn vrije tijd actief betrokken bij de lokale, grote kerstpakkettenactie van de Rotaryclubs. “Ik vind het heel bijzonder dat AVéWé, mijn werkgever, samen met Nh1816 zo’n gulle bijdrage doet aan de actie”, zegt Ruud. “We gaan ons keihard inzetten om zoveel mogelijk huishoudens te verblijden met een mooi pakket. Want juist nú is het zo belangrijk om voor elkaar te zorgen en samen onze schouders eronder te zetten!”

Steuntje in de rug
‘De samenleving heeft het in deze tijden van het coronavirus ontzettend zwaar. Als coöperatieve verzekeraar willen we de kwetsbare mensen en maatschappelijke projecten een steuntje in de rug bieden, samen met onze adviseurs en verzekerden’, vertelt Dorine van Basten, bestuurslid Coöperatie Nh1816. “Wij hebben daarom een budget van 200.000 euro vrijgemaakt om steun te bieden waar die nú het hardst nodig is. We zorgen voor elkaar.” 

Inpakken 2019. Foto’s Frits Boddeman.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *