‘Central China Impression’ in de Purmaryn

07/01/2019

Stichting Chinese Cultuur, Zorg en Welzijn organiseert samen met de Chinese Artistieke en Culturele Groep uit Henan, China op 14 februari van 19:30 uur tot 21:00 uur in de Purmaryn  het Chinees Nieuwjaar genaamd ‘Central China Impression’
De inloop is vanaf 18:30. Tijdens de voorstelling ‘Central China Impression’ zal een combinatie van traditionele Chinese opera, dans, acrobatiek en Chinese kungfu worden gepresenteerd. De voorstelling zal het Nederlandse en Chinese publiek verbluffen met prachtige visuele uitvoeringen. De openingsceremonie zal een uitvoering zijn van een grote groepschoreografie. Vervolgens zal een groep van getalenteerde artiesten een optreden geven in combinatie met diverse soorten traditionele Chinese volksmuziek.

De Stichting Chinese Cultuur, Zorg en Welzijn is een stichting die zich ten doel stelt de culturele uitwisseling tussen Nederland en China te bevorderen. Mede met de steun van de gemeente Purmerend is de Stichting een seniorenwoning voor ouderen aan het oprichten. Voor meer informatie over de voorstelling verwijzen wij u naar onze Facebookpagina: Stichting Chinese Cultuur Zorg en Welzijn.

荷蘭文康福利基金會

Stichting Chinese Cultuur, Zorg en Welzijn
Adres: Gangeslaan 62, 1448BW Purmerend
Telefoonnummer: 06 50618457
Email: st.cczw@gmail.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *