Buiten sporten voor zestigplussers in Weidevenne

30/09/2020

foto: Spurd

Inwoners van Weidevenne lieten Spurd weten dat zij graag GoldenSports in hun wijk willen hebben. Spurd geeft daar vanaf oktober wekelijks invulling aan. Maandag 5 oktober wordt gestart in Weidevenne. Zestigplussers kunnen dan in de buitenlucht gezellig aan de slag met oefeningen voor conditie, balans/stabiliteit en coördinatie. Coronaproof en op eigen niveau is er elke maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur op het sportcomplex van FC Purmerend een uur outdoor fitness. De eerste keer is er halverwege het lesuur een feestelijk startmoment en vanwege de start is er een leskaart voor zes keer GoldenSports met korting te koop.

Onder professionele begeleiding van een bewegingsdeskundige ouderensport van Spurd kunnen zestigplussers zonder loophulpmiddel elke maandagochtend lekker in de buitenlucht bezig zijn met hun fitheid. Iedereen kan meedoen, de medewerkster van Spurd houdt rekening met wat iemand kan op zijn of haar niveau. Het is de derde locatie GoldenSports in Purmerend. Na Wheermolen (sinds mei 2019) en De Gors (sinds september 2019) nu ook in Weidevenne.

Verantwoord bewegen
Het idee is dat de gevarieerde lessen plaatsvinden in de wijk waar men woont. Helen Kaptein, specialist ouderen bij Spurd: “De zestigplussers van de locaties GoldenSports in Wheermolen en de Gors zijn trouwe, enthousiaste deelnemers. Ontmoeting en plezier door verantwoord bewegen staan centraal. Het aantal deelnemers neemt daar nog steeds toe. Ik nodig de zestigplussers in Weidevenne graag uit om maandag naar de eerste les op sportcomplex van FC Purmerend te komen.”  

Openingsaanbod
Wie wil meedoen kan zich aanmelden via goldensports@spurd.nl op maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur telefoonnummer: 0299 418 100. Inschrijven kan elk moment. Een losse les kost € 3,70. Een kaart voor zes lessen kost € 20,00 of voor twaalf lessen € 40,00, dan is de prijs per keer € 3,34. Wie de eerste keer komt kan gebruik maken van het openingsaanbod: zes lessen voor € 15,00, dat is € 2,50 per keer. Betalen op locatie, bij voorkeur met PIN en anders contant.

Sportcomplex FC Purmerend is te vinden aan de  Savannestraat 51 Weidevenne. Meer informatie over GoldenSports in Purmerend staat op www.spurd.nl.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *