Brief van wijkmanager Weidevenne over parkeren

06/12/2020

Michael Lanting, wijkmanager

Ook in Weidevenne wordt in deze tijd veel thuis gewerkt en dat betekent dat de auto niet gebruikt wordt voor werkverkeer, maar thuis op een parkeerplaats in de straat blijft. Daardoor ontstaat veel parkeerdruk in de wijk. Bewoners van de Caïrostraat, Faraostraat, Nijlstraat, Oasestraat en Piramidepad in Weidevenne kregen begin december een bewonersbrief in de bus van wijkmanager Michael Lanting over het niet op de juiste manier parkeren en het voorkomen van optreden door Handhaving.

Beste bewoners,
Onlangs ontvingen wij klachten over het parkeren in uw wijk. Binnen dit deel van Weidevenne is een parkeerverbodzone van kracht; u mag hier alleen parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken. Buiten de vakken parkeren is niet toegestaan. Ook dubbel parkeren is niet toegestaan. Voor het overtreden van het parkeerverbod kan Handhaving worden ingezet.

Vanuit mijn rol als wijkmanager vraag ik u zich aan deze regels te houden. Niet alleen omdat het foutief parkeren niet is toegestaan, maar juist om rekening te houden met de buren en medebewoners. Zeker in een tijd waarin mensen meer thuiswerken en de auto geparkeerd laten staan.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, kunt u mij altijd benaderen. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0299 – 452 242 of via email: m.lanting@purmerend.nl.

Met vriendelijke groet, Michael Lanting Wijkmanager Weidevenne.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

3 comments

  1. Kees schreef:

    Ook in de Gangeslaan, vanaf de rotonde Eufraatlaan tot aan de Kanaalweg staan elke avond en nacht auto’s op de stoep of op de hoek. Ze ontnemen zeker op de hoeken het uitizicht . Dit is al jaren zo.

  2. Harry Kuenen schreef:

    Het foutieve parkeren wordt mede veroorzaakt door de onduidelijke belijning van de parkeervakken. De parkeervakken zijn gelegen tussen de witte (wat eens wit was) blokjes. Daarbinnen dient men te parkeren.

  3. Martin Brons schreef:

    Is het niet mogelijk een laad en los plaats aan te leggen in de Eufraatlaan. Daar is nu de mogelijkheid voor tpv de weg gehaalde bomen. De bezorgers van goederen en pakketten staan nu s’avonds in de grasstrook of midden op de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *