Bijzondere expositie schilderijen van Gilde Purmerend e.o.

23/08/2020

In de hal van het stadhuis aan de Purmersteenweg 42 is tot en met vrijdag 11 september een bijzondere expositie te zien van de aquarelgroep Gilde Purmerend en Omstreken. Het mooie weer zorgde ervoor dat de tien schilderbijeenkomsten, met als onderwerp ’75 jaar vrijheid’, een succes waren. Op verschillende manieren is hier vorm aan gegeven, maar er zijn er ook mooie stukjes van Purmerend op het doek vastgelegd. De schilders werken vanuit hun eigen invalshoek en met diverse materialen waardoor het resultaat zeer verrassend is. Aan het eind van een schilderochtend worden de werken besproken.

Met deze expositie wil de aquarelgroep tonen wat amateurschilders in hun mars hebben en ook uitdragen hoe leuk het is om met een groep samen in de buitenlucht te schilderen. De aquarelgroep Gilde Purmerend en omstreken bestaat al meer dan vijfentwintig jaar en schildert iedere zomer tien keer buiten op verschillende locaties in Purmerend en omgeving. Bij voorkeur op fietsafstand. Ieder voorjaar worden de locaties opnieuw bekeken.

De expositie is op werkdagen te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis van 17-08 t/m 11-09, van 8.30 tot 13.00 uur. Meer informatie over de aquarelgroep? Bel: 06 50605580.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *