Bijeenkomst Stichting Luctus

10/06/2022

Zondag 12 juni organiseert Stichting Luctus weer een bijeenkomst in Purmerend. Thema is: ‘Mijn positieve Gezondheid’. Aandacht voor manieren om positief naar jezelf te kijken, onder begeleiding van Ellen Brouwer. De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ca. 16.00 uur, inloop is vanaf 13.30 uur Toegang is gratis, wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de koffie en thee. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie of aanmelden kan via  info@stichtingluctus.nl 

Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken. Onder ervaringsdeskundige begeleiding faciliteert Stichting Luctus bijeenkomsten waarin rouwbeleving centraal staat. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies. 

De locatie is:  Buurtcentrum Weidevenne, Clup Welzijn in Heel Europa, Genuahaven 52 in Purmerend (Ingang om de hoek aan waterkant zijde)

locatie Heel Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.