Bewoners timmerden er vrolijk op los tijdens Burendag 2013

24/09/2013

Burendag Swazistraat

Zaterdag 21 september was het feest in het hofje aan de Swazistraat (nr 58 t/m 106) vanwege een door bewoners georganiseerde Burendag. De hele week waren ze samen bezig met voorbereidingen en op Burendag werd een grote loungeset in elkaar getimmerd en geschroefd. Dankzij een financiële bijdrage van het Oranje Fonds hebben bewoners nu een plek om samen te komen.

Het hofje was versierd en in een grote partytent stonden hapjes en drankjes klaar. Een bewoonster had de hapjes met hulp van haar kinderen gemaakt. Er was prima muziek, wat de sfeer extra verhoogde en het mooie weer werkte natuurlijk ook mee. `s Middags deed iedereen fanatiek mee met oud-Hollandse spelletjes en de dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.

Het is niet de eerste keer dat bewoners van de Swazistraat iets organiseerden. Vorig jaar was er een high tea waarbij iedere bewoner zelf iets lekkers meenam. Ook tussendoor zijn er regelmatig gezellige koffieochtenden. Het was een zeer geslaagde dag, alleen wel een met een zwart randje omdat twee weken eerder twee bewoners waren overleden. Maar ook dat hoort bij een buurt waar men lief en leed met elkaar deelt op een zelfgemaakte loungebank tijdens de Burendag 2013.

Kijk voor meer foto´s naar het webalbum.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *