Bewoners hebben er zin in

17/04/2011

Het mozaïeken is begonnen

Vrijdag 15 april om 13.00 uur was de officiële start van het mozaïekproject van Clup Welzijn.

Kinderen van de Marimba waren samen met wijkmanager Edwin Färber en een aantal leden van kerngroep Weidevenne aanwezig. Niels Bruinsma van Eipi belettering overhandigde Marianne Klein van Clup het naamplaatje dat op de bank gaat komen. Hierop staan alle instanties en bedrijven die hebben meegeholpen aan dit project. Edwin Färber onthulde een groot informatiebord en wenste Clup veel succes met dit prima initiatief om bewoners meer met elkaar in contact te laten komen.

Een aantal bewoners stonden vrijdagmorgen om 9.00 uur al klaar om gelijk te beginnen met het mozaïeken onder leiding van Yasmin Kaddour. Het winkelend publiek dat langs liep was enthousiast over de tekeningen en kleuren die op de banken komen.

Het is de bedoeling om de banken te realiseren in twaalf dagen. Het weekend van 16 april van 10.00 – 16.00 uur en alle maandagen vanaf 25 april t/m 6 juni van 9.00-17.00 uur. Maandag 18 april is er geen mozaïeken. Bewoners kunnen eenmalig of vaker deelnemen aan dit project. De tijd die men per keer wil besteden is naar eigen invulling, van een uur tot een hele dag. Voor koffie, thee of wat fris wordt gezorgd.

Het project is te volgen op www.weidevenner.nl. Op de site staat ook een link naar het fotoalbum van alle werkzaamheden. Voor meer informatie mail naar Marianne Klein m.klein@clup.nl of bel 0299-409769

Dit project is een initiatief van drie wijkbewoners uit Weidevenne en wordt georganiseerd door Clup Welzijn. Het project wordt verder mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Purmerend, Kerngroep Weidevenne, Stichting Weidevenne, Rotary Purmerend Weidevenne, aannemersbedrijf Braak Beemster b.v. en Eipi belettering.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *