Bewoners en gebruikers Julianastraat nog even doorbijten

28/06/2021

Het werk in de Julianastraat duurt langer dan gepland. Er zijn enkele tegenvallers, zoals het vinden van een oude rioleringsfundering en de aanhoudende regen in de maand mei. Er wordt echter alles aan gedaan om het werk voor de bouwvak gereed te hebben. Vanaf maandag 28 juni is de Julianastraat buiten werktijden afgesloten voor verkeer. Er wordt dan gewerkt aan de drainage, waardoor er geen verkeer overheen kan en daarom is de straat 24 uur per dag afgesloten. Dit duurt een week. De straat blijft bereikbaar voor voetgangers en hulpdiensten.

Vanaf maandag 5 juli wordt het asfalt opengebroken, maar dan is er buiten werktijden een baan van betongranulaat beschikbaar voor verkeer. Vanaf woensdag 14 juli is de straat weer afgesloten voor verkeer. De aannemer start dan met de voorbereiding voor het asfalteren en rijden op de betongranulaatbaan geeft vanaf dat moment schade. De granulaatbaan is dan alleen nog beschikbaar voor de hulpdiensten. De asfaltwerkzaamheden staan gepland voor maandag 19 en dinsdag 20 juli. Daarna wordt de straat na werktijd weer vrijgegeven.

Najaar
Naar verwachting zullen de werkzaamheden zijn afgerond op vrijdag 23 juli. Daarna brengt de aannemer bomen en beplanting aan. De zomer is echter niet het beste seizoen om planten aan te brengen, zodat een deel van de beplanting moet wachten tot het najaar.

Voor vragen: mailen via omgevingsmanagement@purmerend.nl of bellen met Paula de Groot, omgevingsmanager, via (0299) 452 452.

 

.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *