Bestuur kerstmarkt stapt op

06/06/2018

Kerst in het Leeghwaterpark is ooit opgezet als kleinschalige activiteit, maar werd een drukbezocht succes, waar veel bezoekers van genoten. Vanwege extreem slecht weer werd de laatste keer uitgeweken naar de Koemarkt, waar bezoekers het helaas lieten afweten. Voor de deelnemende ondernemers, sponsoren en vele vrijwilligers was dit een grote teleurstelling. Er komt nogal wat kijken bij het opzetten en uitvoeren van een dergelijke activiteit en het moet in een keer goed zijn. De organisatoren hebben besloten er mee te stoppen en plaatsten onderstaande brief op Facebook.

‘Lieve vrijwilligers, beste sponsors en bezoekers, marktkraamhouders, Spurd en alle overige betrokkenen bij Kerst in het Leeghwaterpark of op de Koemarkt.
Wij, als bestuur en organisatie hebben besloten onze Stichting op te heffen. Drie jaar hebben we met veel daadkracht en plezier het evenement neergezet, eerst in het Leeghwaterpark en afgelopen jaar op de Koemarkt. Wij hopen dat Kerst in de toekomst uitbundig zal worden neergezet in de binnenstad van Purmerend en wensen de organisatie hierbij veel plezier en succes. Wij komen sowieso meegenieten! Bij deze willen we iedereen bedanken die ook maar enige bijdrage heeft geleverd aan drie jaar een mooi kerstweekend. We zijn trots dat dit de afgelopen jaren tot een groots evenement is gegroeid. We hebben genoten!

Warme (kerst)groet, Ed Vredeling, Maurits Langendam, Hans Wessels, Erik Broeren, Menno Lageveen, Rhody Langendam, Juana Langendam en Marie-Louise Verhoeven,’

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *