Beachvelden op Kop West

04/07/2019

Aan de Kanaaldijk, vlakbij de Melkwegbrug, worden straks woningen gebouwd, maar voorlopig is er een (zand)sportveld aangelegd. Het zijn zogenoemde beachvelden geschikt voor beachsoccer, rugby, handbal, volleybal, maar andere sporten of bijvoorbeeld yoga zijn ook mogelijk. De velden liggen aan het fietspad met daarnaast het Noordhollands Kanaal, prima geschikt om lekker te picknicken of gewoon kijken en luieren. De officiële opening is op zondag 7 juli om 13.00 uur, maar wie niet kan wachten, mag nu al gebruik maken van de velden.

In augustus wordt een Summer Business Beachvolleybal toernooi gehouden. Aanmelden kan tot 10 juli bij beachvoleybal@fysiovenne.nl. De wedstrijden (5 tegen 5) worden gehouden op vrijdagavond 2, 9, 19 en 23 augustus van 18.00 tot 21.00 uur. Inschrijven is gratis en er kunnen 16 teams meedoen. Het is ook mogelijk om op 7 juli een toernooi te organiseren, neem dan contact op via mail: f.wit@spurd.nl.

Kanovaren
Gedurende de zomermaanden hoeven de kinderen (4 t/m 12 jaar) zich niet te vervelen, want dan zijn er iedere doordeweekse dag sport- en spelactiviteiten. Spurd is drie keer in de week in Weidevenne te vinden: Maandag van 13.00 – 16.00 uur op Beachveld Kop West met diverse sport- en spelactiviteiten. Dinsdag van 10.00 – 12.00 uur aan het Weidelandpad met sport en spelactiviteiten, inclusief kanovaren. Woensdag van 10.00 t/m 12.00 uur Sporthal de Kraal met sport- en spelactiviteiten.

Alle activiteiten zijn gratis. Een compleet overzicht van het SpurdFun rooster is te vinden op www.spurd.nl.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *