Artiesten en artistiekelingen gezocht

10/05/2018

optreden van IDJ Wong tijdens 1 van de evenementen van Stichting ReR-Purmerend

Stichting ReR-Purmerend (Roze en de Regenboog) is een vrijwilligersorganisatie voor en door homoseksuele, lesbische, biseksuele, transgender, interseksuele, ruimdenkende, zich afvragende en betrokken mensen (LHBTi+). Deze organisatie werkt aan de realisatie van een open cultuur en een veilig leefklimaat voor alle LHBTi+-ers.

Op 1 juni aanstaande trekt stichting ReR-Purmerend per vrachtwagen door Purmerend om de stad van verschillende live optredens te voorzien. Dit evenement heeft de titel: ReR on The Road! Hierbij worden diverse locaties bezocht, zoals: het Wormerplein, het Makado, het van Damplein en winkelcentrum de Gors. ReR on The Road wordt met de vrachtwagen gesteund door Rodi Media en financieel gesteund door Gemeente Purmerend.

Elke locatie wordt een kwartier bezocht en tijdens elk bezoek zullen er een aantal live optredens plaats vinden. Hiervoor worden nog artiesten en artistiekelingen gezocht uit Purmerend en omgeving, die vrijwillig willen aansluiten. Dus ben jij een dichter en wil je jouw gedicht voorlezen? Of ben je een zanger of zangeres en wil je je graag laten horen? Zowel mensen met een LHBTi+ achtergrond als mensen die deze belangen steunen, kunnen hier aan meedoen. Ben jij diegene die wij zoeken? Neem dan contact op met Edith Merks, door te mailen naar e.merks@clup.nl of te bellen naar tel: 0628734911 of neem contact op met 1 van de andere leden van het bestuur via. www.ReR-purmerend.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *