Apollo Acupunctuur

06/02/2015

Hallo, ik ben Francis de Ruiter, het kloppende hart van Apollo Acupunctuur. Ik ben begonnen met zorgverlening nadat ik stopte met tea kon-do, wat ik op hoog niveau heb beoefend. Ik heb toen de stap gemaakt van sporter naar sporttherapeut. Ik heb de opleiding voor sporttherapeut gevolgd bij opleidingsinstituut Leffelaar in Amsterdam. Daarna heb ik een westerse medische basisopleiding gedaan op HBO niveau.
Omdat ik de traditionele geneeswijzen niet volledig, of niet passend genoeg vond, ben ik mijn blik gaan verruimen. Zodoende dat ik terecht kwam bij de complementaire geneeswijzen. Ik heb de opleiding Acupunctuur, Chinese kruiden en Chinese voedingsleer bij Hwa To university in Koog a/d Zaan afgerond en vond hier vele antwoorden.
Zeker nadat ik onder leiding van dr. Sofian Rangkuti zeer veel praktijkervaring had opgedaan.

Toen ik in 2010 mijn kennis met I-health technieken uitbreidde merkte ik ook dat ik nog meer klachten kon wegnemen en richtte ik me met mijn praktijk al lang niet meer alleen op sporters. Ik richt mij nu op algemene genezing van jong tot oud. Ook behandel ik mensen preventief waardoor men minder vaak ziek wordt of symptomen niet tot uiting komen.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website www.acupunctuurapollo.nl of u kunt een mailtje sturen naar info@acupunctuurapollo.nl

 

 

Gangeslaan 51/53
1448BV
Purmerend
Mobiel: 0625068300
Telefoon: 0299437537

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.