Alternatieve Nieuwjaarsreceptie v.v. De Wherevogels

05/01/2021

Vanwege de huidige coronaregels is ook een nieuwjaarsrecepties niet toegestaan. Dat is erg jammer, want de jaarlijkse nieuwjaarsrecepties zijn veelal aanzet voor een leuke start van het nieuwe jaar. Naast gezelligheid is het een leuk moment om gezamenlijk met collega’s, vrienden en/of bekenden het nieuwe jaar in te luiden. Op initiatief van de Special Forces teams De Wherevogels en in samenspraak met het bestuur van v.v. De Wherevogels is besloten een speciale Nieuwjaarsreceptie voor alle Purmerendse Special Forces sporters en hun vrijwilligers te houden.

Zaterdag 9 januari 2021 zijn vanaf 10:30 uur tot ongeveer 13:00 uur alle Special Forces Sporters van Purmerend en de vaste vrijwilligers van v.v. De Wherevogels welkom op de alternatieve Nieuwjaarsreceptie om hun Nieuwjaars ‘Hart onder de riem’ attentie op te halen. Hierbij zullen de coronaregels uiteraard strikt worden nageleefd door gebruik te maken van een geprepareerde drive-in voor auto’s en fietsen. 

De Special Forces zijn voor mensen met een autisme verwante stoornis of met een verstandelijke of lichamelijke beperking, die sporten bij reguliere sportverenigingen in Purmerend. Door corona kunnen zij vanaf maart 2020 niet meer sporten. De Wherevogels vrijwilligers ontvangen een Nieuwjaars ‘Hart onder de riem’ attentie, omdat zij de ruggengraat zijn van voetbalvereniging De Wherevogels.

Dit initiatief wordt gefinancierd door de Rotaryclub Purmerend en v.v. De Wherevogels.

Links: 

Alternatieve nieuwjaarsreceptie (Hart onder de riem actie) – Wherevogels 

Special Forces – Aangepast sporten (specialforces-purmerend.nl)

welkom (rotary.nl)

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *