Activiteitendag bij Voetbalvereniging DZS in Neck

09/06/2021

Zaterdag 12 juni van 12.00 – 15.00 uur verzorgt de Jeugdcommissie van DZS op het nieuwe sportcomplex aan de Sportlaan in Wijdewormer een leuk programma voor alle jeugdteams van de club. Het wordt een dag vol gezellige sportieve activiteiten. Er is een springkussen, voetbaldoolhof, latjetik plus nog veel meer. Ook wordt gezorgd voor gezond eten en drinken, dus alles bij elkaar een prima reden om je aan te melden voor deze leuke dag bij DZS.. 

Deze leuke dag staat in het teken van spelers, familie en vrienden. Niet alleen leden van DZS zijn van harte welkom, ook buurtbewoners, vriendjes en vriendinnetjes en andere jongens en meisjes in de leeftijdsgroep 6 t/m 16 jaar. Zo sluit DZS aan bij de Nationale Voetbaldag van de KNVB. Ook iedere belangstellende, vooral de buren van de nieuwe wijk, ouders, oudere broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn uitgenodigd. Afhankelijk van de corona-ontwikkelingen is pas later duidelijk of zij dan ook echt mee kunnen.

Kopsnoekduik
Naast sportieve activiteiten krijg je bij DZS de gelegenheid om het nieuwe sportcomplex goed te bekijken: met de prachtige kantine in de vorm van de beroemde ‘kopsnoekduik’ van Robin van Persie (WK Brazilië, Nederland-Spanje, op 13 juni 2014: bijna ‘op de kop af’ zeven jaar en een dag geleden): wie wil dat niet van dichtbij zien? Schrijf 12 juni in je agenda. Dan kun je niet iets anders plannen, want hier wil je toch bij zijn? Scan de QR-code met je camera, klik op de link en meld je aan.

Voetbalvereniging De Zilveren Schapen is opgericht op 11 januari 1966. DZS is een échte zaterdagvereniging en een gezellige dorpsclub, waar prestaties en plezier met elkaar hand in hand gaan. Na renovatie van ons sportcomplex beschikken we over een prachtige, eigentijdse accommodatie met kunstgrasveld, een natuurgrasveld en een gezamenlijk clubgebouw met WWSV en Butje 13. Wij kijken uit naar nieuwe mooie sportmomenten en ontmoetingen. DZS is immers meer dan voetbal.
Kijk gerust eens rond op onze website, op onze pagina’s op facebook of Instagram of kom gewoon langs op het sportcomplex in Neck.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *