NedSpaans Websolutions

25/09/2014

Wie ben je?

Ik ben Héctor Cortés Fernández, geboren en getogen in Barcelona, Spanje. Sinds 2008 woon ik in Nederland. Ik heb zowel als ontwikkelaar als project manager gewerkt. Ik vind het leuk om zakelijk advies over online aanwezigheid te geven en technische oplossingen te bouwen. Dat doe ik in mijn bedrijf NedSpaans Websolutions!

Wat voor bedrijf heb je?

Ik ben oprichter van NedSpaans Websolutions, een eenmanszaak in Purmerend (Noord-Holland) maar met klanten in het hele land. Persoonlijk contact staat bij mij voorop. Ik ben betrokken en flexibel. Mijn werkwijze is om eerst de specifieke behoeften van een bedrijf te analyseren. Daarna creëer ik in overleg met mijn klant de juiste technologische oplossing: een website, een webwinkel of een web ontwikkeling op maat.

Waarom ben je dit gestart?

Mijn initiële idee was NedSpaans, het bouwen van een community van liefhebbers van Spaanse cultuur in Nederland gebaseerd op een webportaal. Tijdens het bouwen heb ik gerealiseerd dat websites bouwen mijn echte passie is. Nu ben ik fulltime bezig met het bouwen van websites en webwinkels voor ondernemers.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Vorig jaar ben ik mijn bedrijf begonnen. Ik ben trots dat ik vier klanten heb. Kort geleden ben ik gestart met een nieuwe klant, mijn vijfde! Ik ben ook bezig met offertes voor nieuwe potentiële klanten.

Hoe kunnen bewoners je bereiken?

Mijn website is http://www.nedspaans.nl, mijn e-mailadres is hcortes@nedspaans.nl en mijn telefoonnummer: (0)6 43175671.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *