Geboortekleed

25/09/2014

Wij zijn Raymond en Barbara Niemantsverdriet en we wonen in de Mississippistraat. Sinds 2004 maken wij onder de naam “Geboortekleed” gepersonaliseerde kraamkado’s. Waar andere bedrijven standaard producten personaliseren, gaan wij met Geboortekleed net een stapje verder. De klant gaat bij ons op de stoel van de ontwerper zitten en stelt het product van A tot Z zelf samen qua vorm, formaat, stofkleuren, lay-out en eventuele bedrukking. Op basis van de wensen van de klant, ontwerpen wij een uniek product: van knuffeldoekje tot en met de volledige aankleding van de baby- of kinderkamer. In de tien jaar dat we nu bestaan hebben we nog nooit hetzelfde product gemaakt, wat het natuurlijk ook leuk maakt om te doen.

Een van de redenen dat we met Geboortekleed gestart zijn is omdat we destijds geen originele producten voor onze eigen babykamer konden vinden. Gestart met alleen speelkleden, maar inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid zodat we voor ieder budget iets kunnen maken.

Geboortekleed is een internetbedrijf en is te bereiken via vraag@geboortekleed.nl en natuurlijk via de website www.geboortekleed.nl We zouden het leuk vinden als we bewoners van Weidevenne als klant zouden mogen begroeten. Met de kortingscode WEIDE10 ontvangen alle Weidevenners 10% korting op hun eerste bestelling.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *