Workshop Surinaamse pom

02/12/2015

Pom makenPom is een Surinaams gerecht met joodse roots. Een ovenschotel van aardvruchten en kip en onmisbaar op menig Surinaams feest.

Wanneer je kinderen telkens naar de pom van hun grootmoeder vragen, dan doe je iets verkeerd. Voor veel gerechten draai ik mijn hand niet om maar een echte pom is ook voor mij nog een brug te ver.

De pom van nicht Gerda (Uiterloo) smaakt wel naar oma’s pom dus heb ik haar gevraagd het geheim te delen. Ben jij ook benieuwd naar het recept van deze klassieke Surinaamse schotel kom dan op vrijdag 11 december om 19.00 uur naar de Pom Workshop in Heel Europa aan de Genuahaven. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Deze workshop kost 10 euro per persoon.

 

Inschrijven, vóór 9 december, bij Liesbeth liesaccord@gmail.com. De workshop gaat alleen door bij genoeg aanmeldingen. Meer info www.clup.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *